TERMELÉS KAPACITÁSUNK BŐVÉTÉSÉNEK TÁMOGATÁSA

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 34 493 875 FT

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50 %

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-1.2.2-15-2015-00381

A PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2016.11.10.

A cégünk 34,49 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” tárgyú pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretén belül. Az 68,98 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból a komplex termelési kapacitásbővítést hajtottunk végre.

A korábbi CNC eszközparkunk nem volt elégséges a velünk szemben támasztott piaci mennyiségi igényeknek. Ennek megváltoztatása volt az elsődleges célunk a projektünk megvalósítása során. A kapacitásbővítésünket első ízben egy HT-52 nagyteljesítményű CNC esztergagép beszerzésével kezdtük meg, majd a projekt zárásaként egy EmR-1605B CNC megmunkálóközpontot szereztünk be. A bácsbokodi telephelyünkön üzembehelyezett két berendezést a gyártási folyamatunkhoz hozzáillesztettük. Az előzetesen végzett próbagyártásaink, tesztüzemeink tökéletesen sikerültek, a megrendelőink igényeinek teljes mértékben megfelelő alkatrészek kerültek legyártásra.

A termelési technológiánk a projekt sikeres megvalósításával hozzáadott-érték növekedést eredményező módon tudtuk fejleszteni. A projekt végeredményeként létrejövő alkatrészek a magas hozzáadott, hazai műszaki kompetenciával és gyors gyártási idővel, alacsony selejt darabszámmal rendelkeznek. A mennyiségek növelésével új piacokra tehetünk szert, remélhetőleg akár külföldön is.

Továbbra is elődleges célunk, hogy alkalmazottaink számára hosszútávon munkalehetőséget biztosítsunk, a megrendelők számára pedig minőségi, pontos, nagy mennyiségben előállított termékeket tudjunk gyártani.

A beruházásnak köszönhetően vállalkozásunk 29 darab munkahelyet tud megőrizni.

A projektünk a Széchenyi 2020 program, GINOP-1.2.2-15-2015 pályázatán 34,49 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült; a projektünk összköltsége 68,98 millió forint volt.

További információ kérhető:
HELTI Kft.
+36-79-450-894, helti@helti.hu